Δάνης Κατρανίδης: Αγωνία για τον ηθοποιό – Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η μάχη για τη ζωή του

612

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης, σύμφωνα με  πληροφορίες. Ο ηθοποιός προσφάτως υποδύθηκε τον Παύλο Γιαννακόπουλο στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια», για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνο.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο, οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Όπως και έγινε.

Ο 71χρονος ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο, κάτω από άκρα μυστικότητα, με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του. Ο Δάνης Κατρανίδης μάλιστα, ανυπομονεί να δει και την ταινία που πρωταγωνιστεί με θέμα τον Παναθηναϊκό και τίτλο «Ταξίδι στα αστέρια».

Οι τρεις γάμοι και η σχέση με την Αλίκη

«Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα. Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ό,τι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στην ζωή, παραπάνω από ότι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια», είχε δηλώσει σε παλαιότερη τηλεοπτική του συνέντευξη ο ηθοποιός. Δάνης Κατρανίδης

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε: «Κλείσαμε ραντεβού στο θέατρο Αλίκη. Μου λέει πράγματα για εμένα σαν να έχουμε δουλέψει μαζί 10 χρόνια στο θέατρο. Μένω άφωνος. Με είχε διαβάσει. Όταν μου έκανε την πρόταση είπα να το σκεφτώ. Να το σκεφτείς μου λέει. Τότε γινόταν χαμός, έκανα πρόβες για δυο έργα και ήμουν μπάρμαν σε ένα μπαρ».

Πηγή: enimerotiko.gr