Ολυμπιακοί Αγώνες : Σάκκαρη – Κόνταβεϊτ 2-0: Στο δεύτερο γύρο η Μαρία με τρομερή ανατροπή στο πρώτο σετ

235

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε νωθρά στον αγώνα της με την Ανέτ Κόνταβεϊτ, αλλά στη συνέχεια ήταν εξαιρετική επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη σε Ολυμπιακούς Αγώνες συνοδεύτηκε με νίκη. Μία μέρα πριν τα 26τα γενέθλια της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε 2-0 επί της Ανέτ Κόνταβεϊτ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το ματς: Το ξεκίνημα του αγώνα μόνο καλό δεν ήταν για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ανέτ Κόνταβεϊτ πατούσε καλύτερα και με ένα γρήγορο break κατάφερε να φέρει το σετ στα μέτρα της.

Συγκεκριμένα η Εσθονή προηγήθηκε με 5-2, όμως κάπου εκεί σήμανε η αντεπίθεση της 26χρονης Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Η αρχή έγινε κρατώντας το σερβίς της, σερβίροντας καλά για πρώτη φορά στο ματς.

Ακολούθησε ένα break σε εκείνο της Κόνταβεϊτ για να φέρει το σετ στα ίσα στο 5-5 το οποίο συνοδεύτηκε και με το χαρακτηριστικό “Πάμε“.

Από εκεί και μετά το σετ ανήκε στην Σάκκαρη. Η Ελληνίδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Εσθονή για να φτάσουμε στο κλείσιμο του σετ με ένα ονειρικό service game και την ψυχολογία στα ύψη.

 

sport24.gr