Δήμος Δίου-Ολύμπου : η πρώτη των πρώτων .. στη Λεπτοκαρυά

1198

Συγκεντρώνοντας 18.890 μόρια, η Ολυμπία Κατσιούλα έγινε η μαθήτρια με την υψηλότερη επίδοση στη Λεπτοκαρυά.

Η πρώτη σχολή επιλογής της είναι η Νομική των Στρατιωτικών Σχολών – με έδρα τη Θεσσαλονίκη και της ευχόμαστε ολόψυχα να μπορέσει να περάσει σ’ αυτή.

Μιλώντας με την Ολυμπία τη ρωτήσαμε να μας πει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια αλλά και οι συμμαθητές της τα τελευταία δύο χρόνια.

Η καραντίνα και η αβεβαιότητα ήταν οι πραγματικές δυσκολίες μας. Βγαίναμε εκτός προγράμματος λόγω ρευστότητας της κατάστασης με το άνοιγμα και το κλείσιμο των σχολείων“.

Την ρωτήσαμε ποιο ήταν το μάθημα στο οποίο έπιασε τον υψηλότερο βαθμό και μας απάντησε την Κοινωνιολογία όπου έγραψε το απόλυτο 20.

Της ζητήσαμε να δώσει συμβουλές στους επόμενους διαγωνιζόμενους και μας είπε “συνιστώ ψυχραιμία μέχρι τέλους, οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία και πρέπει να παλέψουν με τους φόβους τους, οπότε ψυχραιμία και υπομονή“.

Ρωτήσαμε την Ολυμπία να μιλήσει στους συμμαθητές της που δεν πέτυχαν στις εξετάσεις και εκείνη αποκρίθηκε “να έχουν ανοιχτούς τους ορίζοντές τους και να εξετάσουν τις επιλογές τους. Κανείς δεν χάνεται“.

Τέλος η Ολυμπία θέλησε να στείλει τα ευχαριστήριά της στους ανθρώπους που την βοήθησαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους καθηγητές του Γενικού Λυκείου Λεπτοκαρυάς που συνέδραμαν στην προσπάθειά μου. Ασφαλώς, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων προς την καθηγήτρια του φροντιστηρίου, κυρία Σοφία Ν., που μου συμπαραστάθηκε τα δύο τελευταία χρόνια και μου μεταλαμπάδευσε πολύτιμες γνώσεις οι οποίες αφενός μου προσέφεραν την επιτυχία και αφετέρου διαμόρφωσαν σημαντικά το ήθος και την προσωπικότητά μου.

 

Αγαπητή Ολυμπία, από όλους εμάς στο pierianews.gr σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες με ότι ασχολείσαι και να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις στο έπακρο όλα τα όνειρά σου.