Χειροπέδες σε 40χρονο για τον βιασμό δύο κοριτσιών – Το “κολαστήριο” στα Εξάρχεια και το τρικ με την αγγελία

550

Νέα υπόθεση βιασμού ήρθε την Πέμπτη στο φως της δημοσιότητας με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά στη σύλληψη ενός 40χρονου που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών. Σύμφωνα με τον Alpha ο άνδρας έχει, ήδη, προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει παραγγείλει εισαγγελική διάταξη για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Βάσει του ρεπορτάζ, ο 40χρονος είχε βάλει αγγελία ζητώντας νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως μοντέλα. Έτσι οι δύο κοπέλες πήγαν στα γραφεία επί της οδού Ιπποκράτους στα Εξάρχεια όπου έχει και spa, ωστόσο τους ανέφερε πως δεν έχουν τις αναλογίες να εργαστούν ως μοντέλα. Τους είπε, όμως, πως μπορεί να τους μάθει διάφορες τεχνικές ευεξίας για να εξυπηρετούν τους πελάτες στο κέντρο ευεξίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα δύο κορίτσια 17 και 18 ετών τις έβαλε σε ένα δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν τις άφησε ελεύθερες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, στο τμήμα Εξαρχείων για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Η αστυνομία επενέβη άμεσα. Πέρασε χειροπέδες στον 40χρονο που έχει, ήδη, προφυλακιστεί με τις αρχές να ερευνούν τον χώρο του spa, καθώς υπάρχουν υποψίες πως ο κατηγορούμενος έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες και ενδεχομένως να έχει βιντεοσκοπήσει τις πράξεις του.