Επίσκεψη Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

349

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

11.00 Σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και τους Δημάρχους Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο, Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο Μανώλα, Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο, στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας.

13:30 Σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και παραγωγικούς φορείς.

Δηλώσεις προς τα Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να γίνουν μετά τις συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους, καθώς και με τους παραγωγικούς φορείς.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί, ακόμη, επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα τα οποία διαχειρίζεται η Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών.