ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας : Σχολιασμός επί του δημοσιεύματος της Βουλευτού κας Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου

475

Διαβάσαμε σε τοπικό μέσο επικοινωνίας αναφορά στην ομιλία στην Βουλή  της βουλεύτριας Πιερίας με το κόμμα  της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνη, η οποία συμμετείχε στην Ειδική Προκαταρκτική Επιτροπή  της Βουλής και αναδεικνύονται εύλογα ερωτηματικά :

Θυμάται η κυρία Μάνη, βουλεύτρια Πιερίας με το κόμμα  της Νέας Δημοκρατίας, μέλος της Ειδικής Προκαταρκτικής  Επιτροπής  της Βουλής, ποια ήταν η βασική κατηγορία κατά του κ. Παππά?

Θυμάται η κυρία Μάνη, βουλεύτρια Πιερίας με το κόμμα  της Νέας Δημοκρατίας,  μέλος της Ειδικής Προκαταρκτικής  Επιτροπής  της Βουλής, άλλη περίπτωση στην ιστορία που κυβερνητική πλειοψηφία αναγκάζεται να εξευτελιστεί, παραδεχόμενη ότι δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για τη βασική κατηγορία για την οποία αποπειράθηκε να παραπέμψει σε δίκη τον πολιτικό της αντίπαλο?

Προφανώς και γνωρίζει τις απαντήσεις η κυρία Μάνη όπως και όλοι μας. Προφανώς δεν έχει το πολιτικό θάρρος η κυρία Μάνη να αναφερθεί στην ομιλία της στην ουσία της υπόθεσης και αρκείται στην ανάγνωση ενός κειμένου που προφανώς εκθέτει και την ίδια και το κόμμα της και την κοινή λογική.

Στήνουν, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, ένα ειδικό δικαστήριο για τον πολιτικό τους αντίπαλο, μαζί τους και η κυρία Μάνη, παρότι δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο και αναγκάστηκαν και οι ίδιοι να αποσύρουν τη βασική κατηγορία. Μοναδική κατηγορία που τους απόμεινε ως «φύλλο συκής»  για την παραπομπή που επιδιώκουν στο ειδικό δικαστήριο,  είναι η κατηγορία ότι  ο κ. Παππάς  υπεράσπισε το δημόσιο συμφέρον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να επιβάλλει  κανόνες στην ιδιωτική τηλεόραση. Να υπάρξουν ίσοι νόμοι και ισονομία, να καταβάλλονται στο κράτος το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες και όλα όσα ο νόμος προβλέπει. Ότι όλα αυτά θα είναι αποτέλεσμα ενός έντιμου διαγωνισμού και να  εφαρμοστούν  οι νόμοι που ισχύουν για κάθε πολίτη και για κάθε απλό επιχειρηματία σε αυτό τον τόπο.

Αυτά είναι γνωστά και στην κυρία Μάνη,  η οποία συμμετείχε στην Ειδική Προκαταρκτική Επιτροπή  της Βουλής, που υποχρεώθηκε και η ίδια μαζί με τους συναδέλφους της να υπομείνουν την βάσανο της κατάρρευσης του βασικού κατηγορητηρίου.

Πήγαν όντως για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.