Ασύλληπτο τροχαίο στη Λάρισα: Κατσίκα εκτοξεύτηκε αφού την χτύπησε αυτοκίνητο και έπεσε πάνω σε αστυνομικό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο

454

Ένα πρωτοφανές… οδικό ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων όταν αστυνομικός χτυπήθηκε από θανάσιμα τραυματισμένη αίγα στην προσπάθειά του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», να απομακρύνει κοπάδι αιγοπροβάτων που… «βοσκούσε» στην εθνική οδό.

Ο αστυνομικός τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά όταν έπεσε πάνω του αίγα που -σύμφωνα με μαρτυρίες- εκτινάχτηκε από το απέναντι ρεύμα ενώ είχε παρασυρθεί νωρίτερα από διερχόμενο αυτοκίνητο. Αστυνομικοί του Τμήματος Τρικάλων κλήθηκαν προχθές το από­γευμα να επέμβουν στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος της Μάνδρας όταν κοπάδι αιγοπροβάτων, άγνωστο πώς, βρέ­θηκε μέσα στο οδόστρωμα. Έτσι, ξεκίνησαν την προσπάθειά τους να απομακρύνουν πεζοί τα ζώα από τον δρόμο όταν μία αίγα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προς Λάρισα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος Θεσσαλονικιός.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το άτυχο ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα και παράλληλα εκτινάχτηκε στο απέναντι ρεύμα πέφτοντας πάνω στον αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε, την ώρα που αυτός και ο συνάδελφός του προσπαθούσαν να απομα­κρύνουν το κοπάδι. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσο­κομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο κτηνοτρόφος.

Εφημερίδα Ελευθερία