Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια – Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη

295

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στη Νίκαια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, ένα φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε μια εξάχρονη στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί και μια 12χρονη, που έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και φέρει ένα κάταγμα στη λεκάνη, ωστόσο φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Η γυναίκα που συνόδευε τα παιδιά, θεία του παιδιού που έχασε τη ζωή του και μητέρα του παιδιού που τραυματίστηκε, είναι σε κατάσταση σοκ.

Οι αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται και ο οδηγός του φορτηγού. Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το φρικτό τροχαίο.

Ανατριχιαστική μαρτυρία για το θανατηφόρο τροχαίο στη Νίκαια

Σοκάρει η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος. “Σταμάτησε ένα πούλμαν δεξιά, κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά και προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο. Όταν βρίσκονται στη μέση του δρόμου, άναψε «πράσινο» για τα αυτοκίνητα. Η γυναίκα με τα παιδιά έτρεξαν για να περάσουν τον δρόμο γρήγορα, όμως ένα χωματουργικό φορτηγό ξεκίνησε κανονικά με αποτέλεσμα να πατήσει τα δύο παιδιά. Η γυναίκα ούρλιαζε, αλλά ο οδηγός δεν τους είχε δει και δεν κατάλαβε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. «Εμείς οι περαστικοί πεταχτήκαμε στον δρόμο και αν δεν του κάναμε σινιάλο να σταματήσει αλλά ήταν ήδη αργά» ανέφερε, περιγράφοντας τι συνέβη.

Το ξέσπασμα του τραγικού πατέρα

«Αν με ακούει η οικογένεια αυτού του ανθρώπου ή ο ίδιος και αν είναι άνδρας, να αυτοκτονήσει», είπε ο πατέρας του κοριτσιού που σκοτώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση. «Εμείς στη Μάνη επειδή είμαστε άνδρες ότι κάνουμε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από πίσω υπάρχει πολύ πράγμα και μπορώ να του κάνω μεγάλο κακό», ανέφερε ακόμη ο τραγικός πατέρας.

«Παραβίασε το κόκκινο. Αυτός, ένας επαγγελματίας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και σκότωσε μία ψυχούλα, το αγγελάκι μου», κατήγγειλε, ενώ είπε ότι χαροπαλεύει και η ανιψιά του που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

«Όταν άκουγα για θανάτους μικρών παιδιών και επειδή ο πατέρας μου έχασε τον αδελφό μου, δεν ήθελα ποτέ να νιώσω αυτόν τον πόνο. Και όταν άκουγα αυτούς τους γονείς που έχαναν τα παιδιά τους, έκλαιγα και έλεγα “γιατί τα παιδιά;”. Έλεγα χίλιες φορές να πάρει εμένα. Να πάρει εμάς που είμαστε μεγάλοι και όχι τα παιδιά που είναι το μέλλον» τόνισε και απευθυνόμενος στον οδηγό του φορτηγού ανέφερε: «Και αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου».

Τέλος ο χαροκαμένος πατέρας, που έχασε το παιδί του σε ένα τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ανακοίνωσε τη δωρεά οργάνων της κόρης του. «Θα δώσω ότι έχει μείνει από την ψυχούλα της κόρης μου. Καρδούλα, ματάκια σε παιδάκια για να ζήσουν».

enikos.gr