Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση της απόδοσης – ποιότητας φωτισμού στο πάρκο της Ολυμπιακής Ακτής

Παρεμβάσεις εξωραϊσμού & στην Παραλία

428

Στον εξωραϊσμό, στον ποιοτικό – επαρκή φωτισμό οδών και κοινόχρηστων χώρων, συμβάλλουν οι εργασίες συντήρησης – αντικατάστασης, τοποθέτησης και χρήσης σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED μεγάλης απόδοσης, χαμηλής κατανάλωσης & εξοικονόμησης ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Αντιδημαρχία Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης τοποθετήθηκαν φωτιστικά τύπου led στο πάρκο (πλατεία) της Ολυμπιακής Ακτής (κατά μήκος & διακοσμητικοί προβολείς στους ελαιώνες).

Επιπλέον, για τον εξωραϊσμό κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Παραλίας αφού έγινε πλακόστρωση τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα.

«Με τις εργασίες αυτές, ενισχύουμε την ασφαλή διέλευση των πεζών και βελτιώνουμε την τουριστική εικόνα και καθημερινότητα στην περιοχής μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Αναδεικνύουμε, βελτιώνουμε, συντηρούμε τους κοινόχρηστους χώρους. Δίνουμε έμφαση αυτή την περίοδο στο παραλιακό μέτωπο» υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας & Κοινοτήτων Γιώργος Κυριακίδης με τον συντονισμό του οποίου και σε συνεργασία με τον εντεταλμένο σύμβουλο ηλεκτροφωτισμού (αντιδήμαρχο) Κώστα Τσιουκάνη, ολοκληρώθηκε η παρέμβαση.