Ο Κατερινιώτης Δημήτρης Γιαννούλης και επίσημα παίκτης της Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι επίσημα παίκτης της Νόριτς μέχρι το 2024! Ο ΠΑΟΚ έβαλε στα ταμεία του το ποσό των 8,5 εκατ. ευρώ!

199

Δημήτρης Γιαννούλης: Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μπακ, ο οποίος από σήμερα ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της Νόριτς.

Τα «καναρίνια» που θα αγωνίζονται στην Premier League, ενεργοποίησαν την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα από τον ΠΑΟΚ και τον ανακοίνωσαν μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Ο διεθνής άσος, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Νόριτς το προηγούμενο εξάμηνο αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του Φάρκε στη μάχη και την κατάκτηση της ανόδου.

Ο ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο deal θα βάλει 8.5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του!

Γιαννούλης: «Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλου παίκτες»

Ο Γιαννούλης δήλωσε για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλους παίκτες και σε τεράστιους συλλόγους και να γνωρίσω τα όριά μου ως ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες της Premier League. Το να μετακινηθώ σε μια νέα χώρα ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά όλοι με αντιμετώπισαν πολύ φιλικά, τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά και εδώ είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια».

Φάρκε: «Ήμασταν από την αρχή πεπεισμένοι για τον Γιαννούλη»

O προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε στάθηκε στις ικανότητες του Έλληνα μπακ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Μπεν και ο Δημήτρης έγιναν μόνιμα μέλη του ρόστερ μας. Με τον Γιαννούλη ήμασταν πεπεισμένοι από την αρχή για τις ικανότητές του. Είναι σε εξαιρετική ηλικία και έχει ήδη πλούσιες παραστάσεις. Έπαιξε για έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και έχει αποδείξει την αξία του στην Εθνική Ελλάδος».

sportime.gr