Δήμος Κατερίνης : Συνάντηση με τα Συμβούλια των Κοινοτήτων Φωτεινών και Αγίου Δημητρίου

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης

433

Με τα Συμβούλια Κοινοτήτων Φωτεινών και Αγίου Δημητρίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Κατερίνης.

Συμμετείχαν στις συναντήσεις ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Γ.Κυριακίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Συμεωνίδης, Γ.Τσιαλός, Α.Αναγνώστου, Δ.Μορφακίδης, Ν.Κατανάς.

 

ΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ

Η Πρόεδρος κ.Πόπη Παπανικολάου από τα μέλη του Συμβουλίου Φωτεινών υποδέχθηκαν το Δήμαρχο παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες έργων και παρεμβάσεων για την περιοχή.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό του δήμου για έργα που αφορούν την αντικατάσταση του δικτύου Ύδρευσης στα Φωτεινά και την πρόταση προς χρηματοδότηση που κατέθεσε η ΔΕΥΑΚ, καθώς και στις παρεμβάσεις στο αγροτικό δίκτυο.

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Ο Πρόεδρος Θ.Μέλλιος και τα μέλη του Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου καλωσόρισαν τον Δήμαρχο και τα μέλη της διοίκησης εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών του δήμου στην επίλυση προβλημάτων της κοινότητας.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε από την πλευρά του στο δίκτυο άρδευσης στην περιοχή Αηδημητρινά, με μελέτη του δήμου και τη σύνδεση με τις δυο δεξαμενές άρδευσης, στη βελτίωση των υφισταμένων οδικών υποδομών εντός της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου

Το έργο επικεντρώνεται στη βελτίωση των υφισταμένων οδικών υποδομών εντός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Αγ. Δημητρίου, της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας του Δήμου Κατερίνης. Με τις παρεμβάσεις βελτιώνονται:– στην Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου 1104μ. οδικού δικτύου εκ των οποίων τα 809 μ. αφορούν ασφαλτοστρώσεις και τα 295μ. τσιμεντοστρώσεις.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτική  Ανάπτυξη της Ελλάδας  (Π.Α.Α.) 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το  Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.