Τραγωδία στην Αλαμπάμα: Σκοτώθηκαν εννέα παιδιά και ένας 29χρονος σε τροχαίο

362

Ένας 29χρονος άνδρας, η εννέα μηνών κόρη του και οκτώ παιδιά ηλικίας 4-17 ετών ήταν τα θύματα πολύνεκρου τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Ι-65 στο Μπάτλερ Κάουντι της Αλαμπάμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της περιοχής Γουέιν Γκάρλοκ.

Τα οκτώ παιδιά που σκοτώθηκαν, ηλικίας 4-17, ήταν σε σχολικό λεωφορείο από το Tallapoosa County Girls Ranch, που φιλοξενεί κακοποιημένα ή παραμελημένα παιδιά σχολικής ηλικίας. Ένας 29χρονος πατέρας και η εννέα μηνών κορούλα του ήταν στο άλλο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Σύμφωνα με τον Γκάρλοκ, το δυστύχημα συνέβη στη διάρκεια σφοδρής καταιγίδας που πλήττει την Πολιτεία της Αλαμπάμα. η τροπική καταιγίδα Κλοντέτ έχει φέρει σφοδρή βροχόπτωση στα νοτιοανατολικά το Σάββατο αφού νωρίτερα εκείνο το πρωινό είχε πλήξει τις ακτές της νοτιοανατολικής Λουιζιάνα.

Ο οδηγός του σχολικού σώθηκε τελευταία στιγμή αφού τον ανέσυραν ζωντανό από το φλεγόμενο όχημα, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να βγάλουν τα κορίτσια εγκαίρως. Ο οδηγός ταυτοποιήθηκε ως ο Κάντις Γκούλι, διευθυντής των εγκαταστάσεων στην Κομητεία Ταλαπούζα. Δύο από τα παιδιά που επέβαιναν ήταν δικά του.

Στο άλλο όχημα, ο πατέρας Κόντι Φοξ μκηρύχθηκε νεκρός στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ η κορούλα του Αριάνα μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο όπου υπέκυψε στα τραύματά της. Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι το βρέφος ήταν καθισμένο και δεμένο κανονικά στο καθισματάκι του αλλά η σύγκρουση ήταν πανίσχυρη. Η αρραβωνιαστικιά του Χέιλ Άντερσον τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

enikos.gr