Γλυκά Νερά: Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν – “Θόλωσα” υποστήριξε

549

Την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον σύζυγο και το βρέφος τους, στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Δράστης του στυγερού εγκλήματος, είναι ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης νεαρής μητέρας, ο 32χρονος πιλότος, που σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της Καρολάιν παραδέχτηκε την πράξη του, καθώς κατάλαβε ότι πλέον τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος τους είναι αδιάσειστα.

Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς – Της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με τα χέρια

Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που του έθεταν ερωτήματα εδώ και πολλές ώρες, ότι διέπραξε το έγκλημα γιατί είχαν έντονους καβγάδες και μάλιστα το μοιραίο βράδυ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, στην κρεβατοκάμαρά τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ. Ισχυρίστηκε ότι είχαν έναν ακόμη τσακωμό με τη σύζυγό του, η οποία κρατούσε το μωρό αγκαλιά και του είπε να φύγει από το δωμάτιο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Καθώς έβγαινε από το δωμάτιο, η 20χρονη άφησε απότομα το παιδί στην κούνια, όπως υποστήριξε ο πιλότος σύμφωνα με πληροφορίες, και τότε εκείνος “θόλωσε” και της επιτέθηκε. Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm Μαρίνος Αλειφέρης, ο πιλότος ανέφερε ότι έκλεισε τη μύτη και το στόμα της Καρολάιν με τα χέρια του, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε κάποιο συνεργό και έδρασε μόνος του. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ομολόγησε από την αρχή το έγκλημα, γιατί σκεφτόταν τι θα απογίνει το παιδί τους, με τη μητέρα του νεκρή και εκείνον στη φυλακή.

Σκότωσε και τον σκύλο
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του RealFm Μαρίνος Αλειφέρης, ο 32χρονος πιλότος σκότωσε και τον σκύλο, καθώς ήταν μέσα στο σενάριο που είχε φτιάξει στο μυαλό του.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται πλέον να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Οι ενδείξεις για την ενοχή του 32χρονου πιλότου ήταν ισχυρές, πριν ακόμη ομολογήσει την πράξη του. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά νωρίτερα πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, ο 32χρονος πιλότος είχε μετατραπεί σε βασικό ύποπτο

“Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν” – Τι ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν από την ομολογία του 32χρονου πιλότου, η ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση. “Σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις, τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν”, ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ. σε έκτακτη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση. “Για αυτό και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο, ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ”, συμπλήρωσε η ΕΛ.ΑΣ. διά του εκπροσώπου της.
“Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του 32χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο της συζύγου του”, ανέφερε ακόμη η ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναφέρθηκε εν συνεχεία στον τρόπο με τον οποίο ο πιλότος μεταφέρθηκε από το νησί στην Αθήνα.

“Σήμερα τις πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε ακτοπλοϊκώς από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από κει αεροπορικώς στην Αθήνα για να εξεταστεί ως αυτόπτης μάρτυρας”, ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

 

Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία που έβαλαν τον 32χρονο στο “κάδρο”

Ο 32χρονος βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και ήταν κλειδωμένος σε ένα γραφείο με δύο αξιωματικούς. Του έχει γίνει σαφές ότι σήμερα πρέπει να υπάρξουν ξεκάθαρες απαντήσεις στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με το OPEN, του έχουν παρουσιάσει τα νέα στοιχεία και του έχουν ζητήσει να τους εξηγήσει από την αρχή τι ακριβώς έχει γίνει μέσα στο σπίτι αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Πριν από δύο ημέρες οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνα στο κινητό του 32χρονου πιλότου, διαπίστωσαν ότι είχε κατεβάσει μια εφαρμογή, η οποία μετράει όταν έχουμε πάνω μας το κινητό μας πόσα βήματα έχουμε κάνει. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί ότι το κινητό του πιλότου “μετρούσε” βήματα, την ώρα που εκείνος ισχυριζόταν πως βρισκόταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν κι άλλα στοιχεία που προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Το ένα είναι το κινητό-ρολόι που φορούσε η Καρολάιν, και στο οποίο, την ώρα -που σύμφωνα με την περιγραφή του 32χρονου η 20χρονη ήταν νεκρή – καταγράφονται παλμοί.

Σε ό,τι αφορά στην κάμερα ασφαλείας, ο 32χρονος είχε υποθέσει ότι φεύγοντας οι δράστες είχαν πάρει και την κάρτα μνήμης. Όμως, κάνοντας έρευνα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν συμπίπτει η ώρα που έχει αφαιρεθεί η κάρτα με την ώρα στην οποία αναφερόταν ο 32χρονος, περιγράφοντας τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι.

Βρισκόταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο

Το θρίλερ ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ενώ ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της Καρολάιν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στο νησί και ο 32χρονος μεταφέρθηκε με πλωτό στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου για ώρες κατέθετε στους αστυνομικούς.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive του Alpha, ο 32χρονος αποχώρησε εσπευσμένα από το νεκροταφείο της Αλοννήσου, όπου βρισκόταν για το μνημόσυνο και δεν κάθισε στο τρισάγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πιλότος έφυγε από το νεκροταφείο μαζί με έναν φίλο του.

 

Τι είπε ο πιλότος στην πεθερά του

Το τι συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο τρισάγιο της Καρολάιν στην Αλόννησο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Μεγάλου Καναλιού, φίλοι του ζευγαριού πλησίασαν τον πιλότο για να τον συλλυπηθούν. Πριν ξεκινήσει το τρισάγιο στον τάφο της 20χρονης, ένας αστυνομικός με πολιτικά από το τοπικό τμήμα τον πλησίασε και του ζήτησε να τον ακολουθήσει, λέγοντάς του ότι υπάρχουν εξελίξεις για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ο 32χρονος, πλησίασε τη μητέρα της Καρολάιν και σύμφωνα πληροφορίες της είπε: “Πρέπει να φύγω. Δεν μπορώ να μείνω στο τρισάγιο. Πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο, γιατί έπιασαν ένα άτομο και μου είπαν ότι πρέπει να επιστρέψω άμεσα για να τον αναγνωρίσω”.