Μήνυμα του Θανάση Λιακόπουλου για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

525

Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των νέων μας στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο.

Η προσπάθεια για την κατάκτηση μιας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είναι ψυχοφθόρα τόσο για τους ίδιους τους μαθητές, όσο και για τις οικογένειες και τους καθηγητές τους.

Οι εξετάσεις που ξεκινούν την Δευτέρα, διεξάγονται εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών λόγω της πανδημίας του covid 19 και των περιοριστικών μέτρων που είχαν ως συνέπεια την δημιουργία δύσκολων καταστάσεων.  Δύσκολες καταστάσεις που προκάλεσαν την πλήρη ανατροπή τόσο στην ομαλή λειτουργία των σχολείων όσο και στην προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές.

Στα δικά μου μάτια όλα τα παιδιά μας είναι ήδη νικητές αφού επέδειξαν σοβαρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία στη δοκιμασία αυτή.

Και…μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι μια από τις πολλές μάχες που έχετε να δώσετε στη ζωή σας. Άλλες θα είναι πολύ πιο δύσκολες και πολύ πιο αποφασιστικές. Με νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση μπορείτε να την κερδίσετε. Συνεχίστε να διεκδικείτε τα ονειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα!!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής συνδυασμού

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης