Στη 2η θέση της βαθμολογίας η ΑΕ Καρίτσας μετά την επικράτησή της επί του Αετού Μακρυχωρίου

450

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τον Αετό Μακρυχωρίου, στα πλαίσια της 15ης  και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 1-2 επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων. Παρότι το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, η ομάδα μας έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με τους Κυπαρίσση, Τόλιο και Μυρτολάρι. Σε μία από αυτές,στο 30ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μυρτολάρι, με όμορφο γυριστό σουτ πέτυχε το 0-1. Η ομάδα μας συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις.

Στο 2ο ημίχρονο, η Α.Ε. Καρίτσας συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει ένα 2ο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Έχασε ευκαιρίες με τον Κυπαρίσση, τον Αλεξίου και τον ενώ είχε και 2 δοκάρια με τον Καραγκούνη.

Στο 65ο λεπτό ο Καραγκούνης με υπέροχη προσπάθεια πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 0-2, με αμυντικό των γηπεδούχων να αποκρούει με τα χέρια, αποσοβώντας το γκολ. Ο διαιτητής σφυριξε το πέναλτι και απέβαλε τον αμυντικό, με τον Ηλιόπουλο να πετυχαίνει από την άσπρη βούλα, το 0-2.

Στο 70ο λεπτό, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στη συνέχεια, η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει ένα 3ο γκολ, ωστόσο το 1-2 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γαλάνη, Παπαγεωργίου, Κωτσιόπουλο, Δεληγιάννη, Λαμπίρη, Καραγκούνη, Ζαφειρίδη, Παπαϊωάννου, Κυπαρίσση, Τόλιο και Μυρτολάρι.Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Αλεξίου, Λαγδάρης, Ηλιόπουλος, Τροίρης και Χασιώτης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα,  ομάδα μας κατέλαβε τη 2η θέση της βαθμολογίας, σε μια χρονιά, με ειδικές συνθήκες λόγω του Covid-19 και σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου, με απολογισμό 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας αισθάνεται περήφανη για την πορεία της φετινής χρονιάς και ευχαριστεί θερμά το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ. Άλλωστε, όλοι οι βαθμοί κατακτήθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου.

Βήμα βήμα ακόμη πιο ψηλά. Η Α.Ε. Καρίτσας είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον.