Κέρκυρα: Πληροφορίες για τρεις νεκρούς από πυροβολισμούς στη Δασιά

590

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος άνδρας έπεσε νεκρός αμέσως από τους πυροβολισμούς ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση αλλά εξέπνευσε στη συνέχεια. Το ρεπορτάζ του corfupress.com αναφέρει ο δράστης πυροβόλησε με καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές κατά των θυμάτων.

Αρχικά είχε γίνει λόγος ότι ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα ένα άτομο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένο ένα ακόμα άτομο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί κάποιες αρχικές πληροφορίες, ανέφεραν ότι ο δράστης ενδεχομένως να κρύβεται στην περιοχή.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που μεταδίδει το corfupress.com αναφέρουν ότι ο δράστης, πιθανόν Κερκυραίος, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και πιθανόν να έσωσε τέλος στη ζωή του. Ως προς τα κίνητρα του εγκλήματος, ο δράστης φέρεται να είχε κτηματικές διαφορές με τα θύματα.

Συγκεχυμένες πληροφορίες

Σύγχυση επικράτησε αρχικά όσον αφορά τα θύματα της επίθεσης. Τοπικά μέσα του νησιού έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών που πυροβολήθηκε πιθανώς σε δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ άλλα ήθελαν το περιστατικό να λαμβάνει τόπο σε εξωτερικό χώρο. Άλλη εκδοχή ήθελε το ζευγάρι των Γάλλων να ήταν μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.