Πες μας τι ζώδιο είσαι, να σου πούμε πώς κάνεις σεξ!

506

Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του… γούστα στο κρεβάτι και, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο χαρακτηριστικό μας, το ζώδιό μας παίζει τον ρόλο του. Από τους παθιασμένους Σκορπιούς μέχρι τους «εγκεφαλικούς» Δίδυμους, όλα τα ζώδια έχουν τον δικό τους αισθησιασμό.

Εσύ, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στην περιγραφή του ζωδίου σου;

Κριός

Οι Κριοί είναι απλοί και ακριβείς. Τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλία και να ευχαριστούν τον σύντροφό τους. Ένα χαλαρό μασάζ στους λωβούς των αυτιών θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετα με τον ή την παρτενέρ σου και θα γίνει αφορμή για μια πολύ ερωτική βραδιά.

Ταύρος

Συνήθως, προτιμά να αφήνει τον έλεγχο στον άλλο. Μάλιστα, του αρέσει να γίνεται «υποχείριο» στις πρωτοβουλίες του άλλου. Ένα ζεστό μπάνιο με το άλλο σου μισό θα σας φέρει πιο κοντά και θα γίνει η αφορμή για να περάσετε πολύ όμορφα.

Δίδυμοι

Η κοινωνική προσωπικότητά σου φαίνεται και στο κρεβάτι. Απολαμβάνεις το σεξ όταν μπορείς να μιλήσεις στον άλλο και να εκφράσεις τις πιο κρυφές σου σκέψεις. Μια τέτοια συζήτηση μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ ερωτικές στιγμές.

Καρκίνος

Λατρεύεις το σεξ κάτω από το νερό. Είναι το στοιχείο σου. Οι αισθήσεις σου οξύνονται κάτω από το ζεστό νερό και τότε περνάς πολύ καλά. Ένα ρομαντικό δείπνο και λίγο φλερτ είναι ιδανικό για να ξεκινήσει μια πολύ όμορφη και ερωτική βραδιά.

Λέων

Η έντονη και δραματική σου φύση σε ακολουθεί και στο κρεβάτι. Σου αρέσει να επιβάλλεσαι στο άτομο που έχεις δίπλα σου, αλλά και να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις αρέσει. Μια έκπληξη ή ένα μικρό δώρο από τον σύντροφο σου λίγο πριν την επίμαχη συνάντηση, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ποθητή και θα σου ανοίξει την όρεξη για παιχνίδια.

Παρθένος

Αν και η φήμη τους δεν το προδίδει, οι Παρθένοι μπορεί να είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι όταν μιλάμε για την ερωτική τους ζωή. Απολαμβάνουν το σεξ ακόμα και σε δημόσια σημεία. Η αίσθηση ότι μπορεί να τους πιάσουν τους εξιτάρει. Επειδή, σου αρέσει να ευχαριστείς συνέχεια τους άλλους, όταν τα καταφέρνεις νιώθεις πολύ… ανεβασμένη.

Ζυγός

Σου αρέσει να δοκιμάζεις πιο περίεργα πράγματα. Στάσεις, μέρη, αντικείμενα. Οι ερωτογενείς ζώνες που σε εξιτάρουν πιο πολύ είναι τα η πλάτη και το κεφάλι, βάλε τα στο παιχνίδι και θα περάσεις πολύ καλά.

Σκορπιός

Οι φήμες που τον θέλουν το πιο ερωτικό ζώδιο είναι αληθινές. Δίνει πολύ σημασία και στα προκαταρκτικά, ενώ τον εξιτάρει να περιμένει τι θα ακολουθήσει. Η προσμονή για τα επόμενα είναι ένα στοιχείο που τον ανάβει πολύ.

Τοξότης

Σου αρέσει η πολυτέλεια και την αναζητάς και στο κρεβάτι. Θα χρησιμοποιήσεις sex toys και θα επισκεφθείς δωμάτια ξενοδοχείων για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Η περιπετειώδης φύση σου σε βοηθά να έχεις πάντα όρεξη, αν και ένα μασάζ θα σε κάνει να νιώσεις ακόμη πιο άνετα.

Αιγόκερως

Προτιμάς τη σκληρή δουλειά και στο κρεβάτι. Sex toys, στολές, ρόλοι. Απολαμβάνεις τις σεξουαλικές δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις κάθε κύτταρο του σώματός σου να ξυπνά. Τα ενθαρρυντικά και καλά λόγια θα σε κάνουν να βρεθείς πιο γρήγορα στο κρεβάτι με κάποιον, αφού είναι το απόλυτο turn on για σένα.

Υδροχόος

Όπως και ο Τοξότης, έτσι και ο Υδροχόος είναι ανοιχτός στα πειράματα στο σεξ. Όσο λιγότερες οι αγκαλιές τόσο καλύτερα. Η παρακολούθηση ταινιών πορνό ή η καταγραφή ερωτικών στιγμών (με τη συγκατάθεση και του άλλου προσώπου) ανεβάζει τη λίμπιντο πολύ υψηλά.

Ιχθύες

Η δημιουργικότητά σου σε βοηθά να περάσεις καλά και στο κρεβάτι. Άφησέ την να εκφραστεί και δείξε τα… ταλέντα σου. Μην περιορίζεις τα φαντασία σου. Μπορείς να είσαι όποια θέλεις. Εξέφρασε τις φαντασιώσεις σου στο ταίρι σου και ξεκίνα το παιχνίδι από τα λόγια. Σε ανάβουν πολύ, άλλωστε.