Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αετό Μακρυχωρίου

254

Την Κυριακή 6 Ιουνίου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό Γήπεδο Μακρυχωρίου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον Αετό Μακρυχωρίου, στα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά το ατυχές αποτέλεσμα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, θα τερματίσει στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην αυριανή αναμέτρηση. Ωστόσο, οι παίκτες μας θα αγωνιστούν με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να ολοκληρώσουν νικηφόρα τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Οι ποδοσφαιριστες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Τόλιος, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.