Με Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο τιμήθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στα Tourism Awards 2021

574
Γιώργος Καραλής, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, Βαγγέλης Γερολιόλιος, Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Με δύο σπουδαίες διακρίσεις για τον τουριστικό κλάδο, ένα χρυσό και ένα χάλκινο βραβείο, τιμήθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου στα Tourism Awards 2021. Συγκεκριμένα o Δήμος κατέκτησε το Χρυσό Βραβείο (Gold) για την στρατηγική ανάπτυξης του ως «Προορισμός για όλο τον χρόνο» στην κατηγορία «Προορισμός διακοπών πόλης, Θερινός προορισμός, Χειμερινός προορισμός, Οικογενειακός προορισμός, Πολιτιστικός προορισμός» (City break destination, Summer destination, Winter destination, Family destination, Cultural destination: «Dion-Olympus: A Year-round Destination»).

Τιμήθηκε επίσης με το Χάλκινο Βραβείο (Bronze) για την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media presence) με σύνθημα “Visit Dion-Olympus: A Divine Destination” και hashtag #dreamnowexperiencelater. Πρόκειται για την ψηφιακή καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου, που ξεκίνησε πριν 11 μήνες, τον Ιούλιο του 2020, προσκαλώντας το κοινό να επισκεφτεί «Έναν Θεϊκό Προορισμό». Την καμπάνια σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία Wise Ram SA, σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου, την Αντιδημαρχία Τουρισμού, την Επιτροπή Τουρισμού και την ειδική σύμβουλο σε θέματα τουρισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου κα Ευαγγελία Ξυπτερά.

Τα βραβεία παρέλαβαν από την Πρόεδρο της Επιτροπής κα Μάγια Τσόκλη και τον Τομεάρχη Τουρισμού ΠΚΜ κ. Αλέξανδρο Θάνο ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γιώργος Καραλής, κατά τη διάρκεια μιας λαμπερής βραδιάς, την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα. Στην απονομή παραβρέθηκε και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη που συνεχάρη τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου για τη διπλή και ξεχωριστή για το δήμο διάκριση.

Τα Tourism Awards, τα βραβεία-θεσμός του τουριστικού κλάδου, που συνεχίζουν, για 8η χρονιά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους στο χώρο του τουρισμού, πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ / VisitGreece.gr, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Σημειώνεται, τέλος, ότι μια διάκριση στα Tourism Awards, απονεμημένη από μια ανεξάρτητη επιτροπή ειδικών της φιλοξενίας, πιστοποιεί την ποιότητα που χαρακτηρίζει ένα έργο ή υπηρεσία και αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την προσέλκυση επισκεπτών υψηλής ποιοτικής αξίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βαγγέλης-Γερολιόλιος «η ίδρυση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και η θεμελίωση και αναγνώριση της στρατηγικής προβολής του Δήμου Δίου-Ολύμπου ως ασφαλή προορισμό, επισκέψιμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ήταν ένα στοίχημα και μία πρόκληση από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, γεγονός που επισφραγίζεται με το Χρυσό Βραβείο στα φετινά Tourism Awards».

Παρακολουθήστε τη δήλωση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου :

 

#gold #bronze #award #tourism_award #tourismawardsgr #visitdionolympus #visitdion_olympus #dionolympus #olympusriviera #wiseram #experience_pieria #visit_central_macedonia #visitgreece