Δήμος Κατερίνης: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στον Κάτω Άγιο Ιωάννη

481

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο

 

Παρεμβάσεις βελτίωσης του υφιστάμενου οδικού δικτύου της Τ.Κ. Κάτω Αγίου Ιωάννη στην Δημοτική Ενότητα Κορινού πρόκειται να υλοποιηθούν άμεσα από τον Δήμο Κατερίνης, με στόχο να ικανοποιούνται οι απαραίτητες συνθήκες ασφαλούς κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών.

Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης του έργου, προϋπολογισμού μελέτης 139.034,70 ευρώ εκτός ΦΠΑ, έγινε σήμερα, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ευστάθιο Κεραμιδιώτη και από εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Γεώργιος Παλαιοσελίτης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι παρεμβάσεις βελτίωσης θα υλοποιούνται σε τμήματα ασφαλτοστρωμένων οδών τα οποία παρουσιάζουν φθορές, παραμορφώσεις,  ρηγματώσεις, καθιζήσεις και τροχοαυλακώσεις, καθώς και σε όλο το μήκος της οδού, όταν παρατηρούνται έντονες φθορές και αποδιοργάνωση του οδοστρώματος.

«Συνεχίζουμε εντατικά το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας. Η βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας εξελίσσεται  σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει. Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης και των κοινοτήτων αλλάζει.  Οι δρόμοι μας σταδιακά γίνονται ασφαλείς για όλους» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Αλλάζουμε την καθημερινότητα της πόλης και των κοινοτήτων μας. Αναβαθμίζουμε το οδικό δίκτυο» σημειώνει από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κεραμιδιώτης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Αγροτική  Ανάπτυξη της Ελλάδας  (Π.Α.Α.) 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από το  Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.