Πώς κρύβει κάθε ζώδιο τα αισθήματά του

1068

Καλά θα ήταν αν όλοι μας αποφασίζουμε να εκφράσουμε τον έρωτά μας ακριβώς όπως τον αισθανόμαστε, μα η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από το σενάριο αυτό. Θα σκεφτεί κανείς, μα πώς είναι δυνατόν να θέλεις να κρυφτείς από το συναίσθημα; Η απάντηση είναι πως, καμιά φορά, όχι μόνο θέλεις, μα καταλήγεις να δείχνεις και το αντίθετο ακριβώς! 

Κριός
Θα παραπονεθεί στους φίλους του για το πόσο χαζή, άσχημη και ενοχλητική είναι η καψούρα του. Αν τη δει μπροστά του, θα τη διακόψει για να τη διορθώσει και για να αλλάξει θέμα. Τελικά, καταλήγει να προσπαθεί να την πείσει ότι ήταν απλώς σε κακή ψυχολογική περίοδο.

Ταύρος
Θα αδιαφορήσει και θα αποφύγει έως και το κοίταγμα στα μάτια. Δεν θα απαντήσει στα μηνύματα. Η καψούρα του πρέπει να καταλάβει ότι ο Ταύρος δεν την έχει καψουρευτεί. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό του όπλο, η αδιαφορία. Τελικά, θα δείξει ψήγματα αγάπης γιατί αυτό είναι το δεύτερο μυστικό του όπλο: το σκωτσέζικο ντους.

Δίδυμοι
Θα απευθυνθεί στην καψούρα του με το «Που ‘σαι ρε φίλε», είτε η καψούρα είναι άντρας, είτε γυναίκα. Δεν θα τον βάλει η καψούρα του στο friendzone, αυτός θα τη βάλει πρώτος. Τελικά, θα της πει ότι δεν μπορεί να έγιναν φίλοι τόσο σύντομα και ότι –μάλλον- υπάρχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους. Σατανικός.

Καρκίνος
Θα κάνει κατάσταση στην καψούρα του με άλλον γιατί μόνο έτσι θα πεισθεί εκατό τοις εκατό ότι δεν τη γουστάρει. Τελικά, θα τα φτιάξουν και ο Καρκίνος θα την πέφτει στην καψούρα του ενώ είναι σε σχέση. Στο μακροπρόθεσμο –πολύ μακροπρόθεσμο- μέλλον, η καψούρα θα χωρίσει και θα τα φτιάξει με τον Καρκίνο μας.

Λέων
Θέλει να στείλει μήνυμα, θέλει να μιλήσει στην καψούρα του, θέλει να της πει να βγουν. Θέλει να πατήσει «Μου αρέσει» στις δημοσιεύσεις της, θέλει τόσο πολύ να την έχει κοντά του. Τελικά δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω, γιατί «αν θέλει θα στείλει αυτή»

Παρθένος
Όταν πρόκειται για καψούρες, τον Παρθένο δεν τον αναγνωρίζεις. Αρχίζει να χλευάζει και προκειμένου να μην τον πάρει κανείς πρέφα ότι έχει καψουρευτεί, ίσως επικαλεστεί πολύ βαθιά ψυχολογικά τραύματα. Τελικά η καψούρα του τον μισεί.

Ζυγός
Ο Ζυγός δηλώνει ότι ως επιτυχημένος καριερίστας που είναι, είναι και υπερβολικά απασχολημένος αυτήν την περίοδο για να μπει σε καινούρια σχέση. Η καψούρα του δεν πιστεύει ποτέ αυτήν την τόσο κόντρα δικαιολογία με την προσωπικότητά του και έτσι ο Ζυγός πετυχαίνει τον στόχο του – να της κρύψει ότι την γουστάρει. Η καψούρα του όχι μόνο πιστεύει ότι δεν τη γουστάρει ο Ζυγός, αλλά ότι είναι και μυθομανής.

Σκορπιός
Θα δείξει ανάμεικτα συναισθήματα. Αν έρθει πολύ κοντά με την καψούρα του, θα χαθεί. Πετυχαίνει αυτό που θέλει επειδή η καψούρα του νομίζει ότι έχει δεσμό.

Τοξότης
Δεν θα προσπαθήσει να πείσει μόνο την καψούρα του ότι δεν τη γουστάρει, αλλά και όλο του τον περίγυρο.  Για να το πετύχει αυτό, θα υποκριθεί ότι γουστάρει κάποιον άλλον. Τελικά θα μπλέξει σε μία περίεργη κατάσταση όπου βγαίνει για ποτό με αυτόν που υποτίθεται πως γουστάρει, αυτόν που γουστάρει πραγματικά και τη σχέση του.

Αιγόκερως
Θα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση. Η καψούρα του θα νομίσει ότι έχουν ή μπορεί να έχουν, ελεύθερη σχέση. Τελικά καταλήγει να τρώει τα ρούχα του γιατί είναι πολύ αργά για να παραδεχτεί ότι θέλει κανονική σχέση.

Υδροχόος
Σαν τις κοπέλες που θα ανεβάσουν μία πολύ σέξι φώτο και για λεζάντα θα βάλουν «Τα χάλια μου έχω σήμερα» αναζητώντας κομπλιμέντα, έτσι και ο Υδροχόος θα πει στην καψούρα του πόσο άθλιο ζευγάρι θα ήταν οι δυο τους με την ελπίδα ότι θα του πει «Μα γιατί το λες αυτό;».

Ιχθείς
Γνήσιο αυτοκαταστροφικό ζώδιο, θα κάνει τα λάθη του Καρκίνου και του Δίδυμου μαζί. Θα γίνει ο κολλητός φίλος που πάντα έψαχνε η καψούρα του και θα της γνωρίσει και τον έρωτα της ζωής της. Τελικά του γίνεται εμμονή και αυτοσκοπός να κάνει την καψούρα του να τον γουστάρει.