Συγχαρητήριο μήνυμα της Δημοτικής Παράταξης “Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα” για την Έλενα Χατζηλιάδου!

237

Η δημοτική παράταξη «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» και ο επικεφαλής της Θανάσης Λιακόπουλος θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην συμπατριώτισσά  μας,  παγκόσμια πρωταθλήτρια του καράτε  Έλενα Χατζηλιάδου, για  την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καράτε στο Πόρετς της Κροατίας.

Η   Έλενα Χατζηλιάδου  στα +68   κιλά κέρδισε στον μικρό τελικό, νικώντας με το επιβλητικό 5-0 την αντίπαλό της από το Κόσοβο. Για την Έλενα η εκ νέου άνοδός της στο βάθρο έχει γίνει συνήθεια. Μας έχει χαρίσει στο παρελθόν πολλές συγκινήσεις με κορυφαία, φυσικά, την κατάληψη του τίτλου της   Παγκόσμιας   Πρωταθλήτριας.

Είναι   μία   αθλήτρια που αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τι σημαίνει αγωνιστικότητα, ευγενής άμιλλα, επιμονή και υπομονή. Έχει ανεβάσει ψηλά την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα.

Για το λόγο αυτό στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο ζητήσαμε από την Δημοτική αρχή να συνδράμει την αθλήτρια της πόλης μας οικονομικά για την κάλυψη  μέρους των εξόδων της κατά την προετοιμασία της.

Με προπονητή και συμπαραστάτη της σε όλη την διαδρομή της τον πατέρα της Μάξιμο Χατζηλιάδη αποδεικνύει πόσο τιμητικό είναι να φοράς το εθνόσημο στο στήθος και να εκπροσωπείς την πατρίδα σου σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Σε   ευχαριστούμε Έλενα για ακόμη μία φορά και σου ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχεις τον στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο!