Συγχαρητήριο μήνυμα της Δημοτικής Παράταξης “Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα” για την Χριστίνα Μόσχη!

573

Η δημοτική παράταξη «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» και ο επικεφαλής της Θανάσης Λιακόπουλος θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην αθλήτρια του  Αρχέλαου Κατερίνης, Χριστίνα Μόσχη, για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αεροβόλο πιστόλι, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής που διεξάγεται στο Όσιγιεκ της Κροατίας.

Η Χριστίνα Μόσχη, το «χρυσό» κορίτσι της σκοποβολής, με επίδοση 573/600 στο αεροβόλο  πιστόλι, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων – για μια ακόμη φορά. Το προηγούμενο ρεκόρ 570/600, κατείχε η ίδια από τους πανελλήνιους 2020. Η Χριστίνα Μόσχη  τα τελευταία δύο χρόνια εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και δικαίως έχει χαρακτηρισθεί ως το παιδί-θαύμα της σκοποβολής καθώς σπεύδει να δικαιώσει σε κάθε ευκαιρία τον τίτλο που της έδωσαν.

Το  πρόσφατο επίτευγμά της μας γεμίζει περηφάνια και είμαστε πεπεισμένοι πως θα την καμαρώσουμε με την στολή της  εθνικής  Ελλάδος  με   το  εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και σε άλλες κορυφαίες διοργανώσεις. Η πορεία της Χριστίνας στον σκοπευτικό αθλητισμό τιμά την πόλη της Κατερίνης, και συνιστά ένα σπουδαίο κίνητρο για τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με την σκοποβολή και εν γένει με τον αθλητισμό.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και στον προπονητή της Γιώργο Γραμμενόπουλο, στον οποίο ανήκει μεγάλο μερίδιο των επιτυχιών της συμπατριώτισσάς μας αθλήτριας.

Είναι χρέος όλων μας, να λειτουργήσουμε υποστηρικτικά σε τέτοιες προσπάθειες, και να συνδράμουμε τους αθλητές της πόλης μας και του νομού μας ώστε να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις!  Για το λόγο αυτό θα  προτείνουμε στην Δημοτική Αρχή  να συνδράμει την αθλήτρια της πόλης μας οικονομικά για την κάλυψη μέρους των εξόδων της κατά την προετοιμασία της.