Ανακοίνωση : Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα για προγράμματα κατάρτισης

555

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (Σ.Ε.Ο.), ως Δικαιούχος Φορέας της Πράξης µε τίτλο: «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα σε αντικείμενα Μάρκετινγκ και Ασφάλειας – Ποιότητας Παραγωγής» (Κωδ. ΟΠΣ: 5035154) που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» µε συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

ΚΑΛΕΙ

Εργαζομένους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα (όλων των κλάδων) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στα παρακάτω θεματικά αντικείμενα:

1. “Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Εμπόριο”

2. “Τεχνικές Παραγωγής Ασφαλών και Ποιοτικών Τροφίμων-Ποτών”

3. “Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων”

 

Υποβολή Αιτήσεων από 21/5/21 έως και 18/6/2021 (ώρα 23:59:59)

Τα προγράμματα απευθύνονται σε εργαζόμενους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων, (και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19), σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, όλων των κλάδων της οικονομίας και όλης της χώρας.

Μεταξύ των ωφελουμένων δεν περιλαμβάνονται άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, ή εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα.

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 86 ώρες και θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας µε τηλεκπαίδευση.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης, οι καταρτισθέντες συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν στο θεματικό αντικείμενο που καταρτίσθηκαν. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διενεργηθούν από διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων (ΦΠΠ) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO /IEC 17024.

Οι Ωφελούμενοι θα λάβουν  επίδομα 5€ / ανά ώρα εκπαίδευσης  (σύνολο 430 € μικτά).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στη διεύθυνση www.greekwinefederation.gr ή να επικοινωνήσετε στο

τηλ. 210 322 6053 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Διαβάστε αναλυτικά την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής για την Επιλογή Ωφελούμενων εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 322 6053 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].