Θανάσης Λιακόπουλος προς τη Δημοτική Αρχή: Ανικανότητα; Ανευθυνότητα;

543

Για ποιον λόγο 2 χρόνια μετά τις εκλογές αφήνουν χωρίς διοίκηση την Ολυμπιάδα στον Κορινό; Έχουν κάτι να κρύψουν; Δεν ξέρουν τι τους γίνεται;

 

Η νέα δημοτική διοίκηση, που κοντεύει να γίνει παλιά, εξελέγη πριν 2 χρόνια. Ανέλαβε τα καθήκοντά της την 01.09.2019, έχοντας υποσχεθεί σε όλους τα πάντα. Μεταξύ άλλων και λύση στο πρόβλημα της Ολυμπιάδας στον Κορινό, εκεί όπου εκατοντάδες συνδημότες μας από τον Κορινό, την Κατερίνη και πολλά άλλα μέρη έχουν επενδύσει και έχουν εγκλωβιστεί εδώ και  χρόνια.

Στην πορεία εκδόθηκαν δικαστικές αποφάσεις που έχουν μεγάλη βαρύτητα και σημασία, όμως τόσο ο κ. Κουκοδήμος όσο και ο κ. Νταντάμης, σε αγαστή συνεργασία, απέφυγαν να απαντήσουν στις πιεστικές μας ερωτήσεις για το τι σημαίνουν οι αποφάσεις αυτές. Μας μίλησαν με μισόλογα για το πώς επηρεάζουν το θέμα και τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν για το τεράστιο αυτό ζήτημα.

Ο συνδυασμός μας ανέδειξε το θέμα και προεκλογικά αλλά και στη συνέχεια και σήμερα ανοίγει ξανά τον φάκελο «Ολυμπιάδα». Το πρώτο μας ερώτημα έχει να κάνει με την Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΗ κατάσταση που επικρατεί στη δημοτική επιχείρηση Ολυμπιάδα, τον φορέα που είναι υπεύθυνος για το έργο αυτό.

2 χρόνια μετά τις εκλογές δεν έχουν ορίσει ακόμη τη διοίκηση σε αυτή τη δημοτική επιχείρηση! Πρακτικά παραμένει ακέφαλη, δεν προχωρά σε καμία ενέργεια για να προστατεύσει τα συμφέροντα των ιδιοκτητών ακινήτων εκεί, αφήνοντας την περιουσία τους να απαξιώνεται.

  • Γιατί το κάνουν αυτό;
  • Μιλάμε για ανικανότητα;
  • Πρόκειται για ανευθυνότητα;
  • Έχουν κάτι να κρύψουν, παριστάνοντας ότι το πρόβλημα δεν υπάρχει;
  • Μήπως απλά έχουν εγκαταλείψει την Ολυμπιάδα και τους εκατοντάδες ιδιοκτήτες, αδυνατώντας να δώσουν λύση; 

 

Κύριε Κουκοδήμο, κύριε Νταντάμη,

Έχετε πλέον 2 χρόνια στη διοίκηση αυτού του Δήμου, γεμάτα αποτυχίες, έλλειψη μεγάλων έργων, παντελή αδιαφορία για τα μεγάλα προβλήματα των δημοτών και καμία προετοιμασία για να διεκδικήσετε έργα που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου μας. Δεν κάνετε σοβαρή τουριστική προβολή, δεν προετοιμάσατε το παραλιακό μας μέτωπο για την τουριστκή περίοδο!

Δείχνετε σταθερή «στοχοπροσήλωση» στη διαχείριση των κονδυλίων του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεών του, όμως στο θέμα της Ολυμπιάδας δεν εκτελείτε ούτε καν τις συμβατικές σας υποχρεώσεις, δεν διορίζετε διοίκηση!

 

Θα ορίσετε διοίκηση στην Ολυμπιάδα;

Θα μας πείτε την αλήθεια για το τεράστιο αυτό πρόβλημα;

Θα μας εξηγήσετε τι σκοπεύετε να κάνετε για να το λύσετε ή ποια τέλος πάντων είναι η πρότασή σας;

 

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

 

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής συνδυασμού, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

 

Ράνια Παπαγεωργίου

Δημοτική Σύμβουλος,Δημοτικής Ενότητας Κορινού

 

Μιχάλης Εφραιμίδης

Τοπικός Σύμβουλος Κορινού