Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

91

Η Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας  κα  Σοφία Μαυρίδου, υποδέχθηκε, την Τρίτη 25 Μαΐου, τον  νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η κα Φλώρα Σορώτου,  Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ο κ. Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος,  Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου συνεχάρη τον κ. Μπαχαράκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, επισημαίνοντας την ανάγκη διαρκούς συνεργασίας για την ενίσχυση και αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Μαυρίδου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα στελέχη της εκπαίδευσης θέματα που αφορούν τον τομέα της παιδείας και την εκπαίδευση γενικότερα, ενώ  ανταλλάχθηκαν  απόψεις στην κατεύθυνση της ομαλής λειτουργίας των σχολικών μονάδων και στη βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στον νομό Πιερίας.