Πράξη ανθρωπιάς από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο: Μπήκε σε κάδο με σκουπίδια να πάρει κουτάβι που είχαν πετάξει

203

Κίνηση ανθρωπιάς από το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος όταν διαπίστωσε με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου ότι ασυνείδητοι είχαν πετάξει ένα κουτάβι σε κάδο σκουπιδιών, δεν δίστασε να πηδήξει μέσα, να το πάρει μέσα από τα απορρίμματα και να το σώσει από βέβαιο θάνατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή της η Λίνα Πρίντζου, το ζευγάρι εντόπισε το κουταβάκι λίγο έξω από τον την Αργαλαστή στο Πήλιο λίγο μετά τον εμβολιασμό του ηθοποιού για τον κοροναϊό.

Η ίδια περιγράφει πως “ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μάσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα. Η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας”.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν δίστασε στιγμή να μπει μέσα στον κάδο. Αφού σήκωσε σωρούς με σκουπίδια, εντόπισε το μικρό σκυλάκι και το πήρε από τον κάδο γλιτώνοντάς το από το μοιραίο, καθώς ήταν βέβαιο πως αν δεν άκουγε κάποιος το κλάμα του, αυτό θα κατέληγε μέσα στο απορριμματοφόρο.

Το ξέσπασμα του ηθοποιού: Ποιος πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;

Σε ανάρτησή του για το συμβάν στην οποία ανέβασε και ο ίδιος το βίντεο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξέσπασε και αναρωτήθηκε ποιος μπορεί να πετάξει μια ψυχούλα στα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε τα εξής:

“Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό…Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα… Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;”.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου που παντρεύτηκαν το 2015 στη ρομαντική Βενετία, μετρούν 6 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου και έχουν δείξει και οι δύο την αγάπη τους στους τετράποδους φίλους, καθώς πριν γνωρίσουν το νέο τους φίλο συγκατοικούν με ακόμα δύο σκυλάκια, τη Χριστίνα και τη Λου.

thetoc.gr