Νίκος Μάνεσης: O άγνωστος γάμος με καταξιωμένη τραγουδίστρια!

690

Πριν από πολλά χρόνια ο Νίκος Μάνεσης ήταν παντρεμένος με την καταξιωμένη ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Λίγο καιρό αργότερα, αρραβωνιάστηκαν και οργάνωναν τον γάμο τους. Ο γάμος τους κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα και στη συνέχεια η Φωτεινή Δάρρα παντρεύτηκε τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο Νίκος Μάνεσης δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και τον πρώτο του γάμο και μόνο μία φορά έχει αναφερθεί στο γεγονός. Το 2015 ενώ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ερωτήθηκε σχετικά με τον πρώτο του γάμο και “έκοψε” την ερώτηση καθώς αισθάνθηκε άβολα.

«Τι σημασία έχει αυτό; Όλοι κάνουμε λάθη στη ζωή μας. Καλά καλά ούτε εγώ δεν το ήξερα, αλλά προέκυψε. Εγώ τα προσωπικά μου δεν τα λέω ποτέ, δεν τα συζητώ», είχε δηλώσει τότε στην εκπομπή.

Αργότερα ο Νίκος Μάνεσης ανέφερε στο περιοδικό People για το περιστατικό: «Αισθάνθηκα πολύ άβολα και το έκοψα στον αέρα. Δεν σκέφτηκαν ότι υπάρχουν παιδιά και μπορεί να μην το γνώριζαν. Δεν υπάρχει διακριτικότητα. Αν θέλει, ας το προβάλλει η άλλη πλευρά. Εγώ δεν έχω ανάγκη να το κάνω».

glance.gr