Ελένη Μενεγάκη: Τα 3 πρόσωπα που θέλει στη νέα της εκπομπή

615

H Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το στήσιμο της νέας εκπομπής της, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το πρωί της Κυριακής μέσα από το «Έλα Χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Ανδρικοπούλου παρουσίασε το ρεπορτάζ της σχετικά με τα πρόσωπα που συζητούν για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο οι πρώτες κρούσεις έχουν γίνει στην Κατερίνα Ζαρίφη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

«Ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα ήταν στην Κατερίνα Ζαρίφη, είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο, υπήρξε σχετική επικοινωνία και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν. Από την πλευρά της Κατερίνας Ζαρίφη ζήτησε να μην είναι καθημερινά γιατί δεν θα έχει χρόνο καθώς θα συμμετέχει στην σειρά του Mega «Συμπέθεροι στα Τίρανα”. Η Ελένη Μενεγάκη χτίζει μία νέα εκπομπή και θέλει δικά της πρόσωπα, αλλά να έχει και μία σταθερή ομάδα.

Προχωρούν επίσης οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε θετικό κλίμα όμως δεν είναι απλή η περίπτωση του γιατί είναι 16 χρόνια στον Alpha, υπάρχουν ζητήματα πρακτικά και οικονομικά για την ακολουθήσει.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις πιθανότερες να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.