Έδεσσα: Οι τενεκέδες του “Απελλή” έφεραν την Άνοιξη στη “στοά των καλλιτεχνών”!

230

Έβαλαν φαντασία, διάθεση και μεράκι. Πήραν και τα πινέλα και άρχισαν να ζωγραφίζουν τενεκέδες. Και όταν ολοκλήρωσαν το καλλιτεχνικό μέρος της δράσης, έγιναν, για λίγο, καλλιεργητές και φύτεψαν και πανέμορφα λουλούδια.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα στη “στοά των καλλιτεχνών”, δίπλα στο πάρκο των Καταρρακτών, από τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Έδεσσας “Ο Απελλής”.

Τις τελευταίες μέρες, εργάζονταν, πυρετωδώς, για να “υποδεχθούν”, χαρούμενα και αισιόδοξα, το άνοιγμα του τουρισμού.

Οι τενεκέδες υπήρχαν φυλαγμένοι στον χώρο του Συλλόγου και, την κατάλληλη στιγμή, τους έδωσαν ζωή, χρώμα και ομορφιά!

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι τενεκέδες του “Απελλή” έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στο χώρο, και αποπνέουν άρωμα … Άνοιξης και μια χαρούμενη αύρα, που μεταδίδεται σε όλη την ατμόσφαιρα.

Σε συνδυασμό, δε, με την περιρρέουσα φυσική ομορφιά, δημιουργούν ψυχική αγαλλίαση, χαρά και ευφορία στους επισκέπτες.

Και μπορεί, σήμερα, που ο τουρισμός “έκανε επανεκκίνηση”, ο καιρός να μην ήταν ζεστός, όπως τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο, οι τενεκέδες των καλλιτεχνών του “Απελλή” θα βρίσκονται εκεί και θα μαρτυρούν πως η ομορφιά κρύβεται στα απλά πράγματα, ενώ τα ασήμαντα … γίνονται χρήσιμα, την ώρα που πρέπει!

Άλλωστε, τα “χεράκια” των μελών του Συλλόγου Καλλιτεχνών “Απελλής” Έδεσσας είναι και θαυματουργά, και δουλευτάρικα!

Και, ήδη, προετοιμάζουν τις επόμενες δράσεις τους, που, όπως αυτοί ξέρουν, θα είναι, πολλές, μοναδικές και, πάλι, θα κάνουν την πόλη μας περήφανη για τους Ανθρώπους της, που αποτελούν το θησαυρό της.