Η ΑΕ Καρίτσας αντιμετωπίζει σήμερα στο Λιτόχωρο τον Ατρόμητο Παλαμά

256

Την Τετάρτη 12 Μαΐου, στις 17.00 μ.μ., στο Δημοτικό γήπεδο Λιτοχώρου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, τον Ατρόμητο Παλαμά, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά τη νίκη της επί του Ερμή Αμυνταίου, σκαρφάλωσε στην 1η θέση της βαθμολογίας και εκεί φιλοδοξεί να παραμείνει ως το τέλος του Πρωταθλήματος. Έτσι, θα αγωνιστεί σήμερα με μοναδικό σκοπό τη νίκη για να συνεχίσει να διεκδικεί το στόχο της ανόδου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Δημητρίου και ο Τόλιος. Οι  υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Οι ποδοσφαιριστες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης.