Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης

170

Προτεραιότητα ο αθλητικός τουρισμός στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 

Την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 7 Μαΐου, στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Στέργιος Λεωνάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Κωνσταντίνος Φάλιας,  Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Αντώνης Λιανός, Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Γεώργιος Καλαϊτζίδης, πρόεδρος «ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης» και Βασίλης Μπατάλας, Ομοσπονδιακός προπονητής Πάλης.

Η συνάντηση έλαβε χώρα ενόψει της διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο Ανδρών Γυναικών & του Ευρωπαϊκού Παίδων – Εφήβων, Νεανίδων – Κορασίδων, τον Σεπτέμβριο στην Παραλία Κατερίνης.

Στο πλαίσιο της διαχρονικά στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ζήτησε τη στήριξη της Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφίας Μαυρίδου για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Η Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά της, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης  για την επιλογή της Πιερίας ως  τόπου υλοποίησης των δύο πρωταθλημάτων, επεσήμανε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλήματος της πάλης.

«Πρόκειται για  διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας, οι οποίες πέραν της συμβολής της στην ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας, θα επιφυλάξουν σημαντική προβολή για την Πιερία, προσφέροντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους αθλητές και συνοδούς τους να γνωρίσουν την ομορφιά του φυσικού τοπίου και του Ολύμπου αλλά και της πιερικής φιλοξενίας», τόνισε χαρακτηριστικά η κα Σοφία Μαυρίδου.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επενδύει στον αθλητισμό και πάντα στηρίζει με αγάπη και χαρά διοργανώσεις που τον προάγουν με τον καλύτερο τρόπο  και διαδίδουν το ιδεώδες του “ευ αγωνίζεσθαι”. Με γνώμονα την προαγωγή του αθλητισμού και την παρακίνηση των νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με αυτόν, συμπράττουμε ταυτόχρονα στο έργο της ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού της περιοχής. Ευχόμαστε η Πιερία να καθιερωθεί ως επίκεντρο αντίστοιχων δραστηριοτήτων που προάγουν τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό», δήλωσε σχετικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου.