Επικήρυξη των στυγνών εγκληματιών για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά με 300.000 ευρώ: Θα κρατηθεί ανωνυμία

274

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ σε όποιων δώσει πληροφορίες για τη σύλληψη των τριών εγκληματιών που σκότωσαν την 20χρονη στα Γλυκά Νερά.

Το φρικτό έγκλημα που έγινε στα Γλυκά νερά, με τους τρεις δολοφόνους να στραγγαλίζουν την 20χρονη για να τους ληστέψουν, να δένουν τον άντρα της και να κρεμάνε τον σκύλο τους για να μην γαβγίσει, έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο και μάλιστα στην ΕΛ.ΑΣ. μιλάνε για πρωτόγνωρο έγκλημα στην Ελλάδα,

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να φτάσει μέχρι τέλους η υπόθεση και μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ. έχει αναθέσει την υπόθεση σε δύο ειδικές ομάδες της.

Προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, ,ε Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ σε όποιων δώσει πληροφορίες για τη σύλληψη των τριών εγκληματιών που σκότωσαν την 20χρονη στα Γλυκά Νερά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει:

Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους  τηλεφωνικούς  αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου».

Χρυσοχοϊδης: «Συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου»

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στο πλαίσιο της ομιλίας του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίνεται για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην ελληνική κοινωνία, ακόμα και σε ότι αφορά στο έγκλημα. Η Ελληνική Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν σε βάθος όλες τις πτυχές του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να φθάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας».