Σαρωτική η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε με 6-0 του Ερμή Αμυνταίου

232

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Ερμή Αμυνταίου, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πέτυχε μια σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, επικρατώντας με 6-0 και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. O Γκίκα με ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Ηλιόπουλο, ο οποίος με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 15ο λεπτό, μετά από ασίστ ξανά του Γκίκα, ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες και της ακυρώθηκαν 2 γκολ με τους Κυπαρίσση και Ζαφειρίδη, με το 2ο να υποδεικνύεται μετά από εκτέλεση κόρνερ!

Το 3-0 πέτυχε στο 39ο λεπτό ο Γκίκα, με εξαιρετικό τελείωμα μετά από σέντρα του Παπαγεωργίου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας συνέχισε να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και πέτυχε το 4-0 στο 66ο λεπτό. Ο Λαμπίρης με ωραία ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Κυρτέγο, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το γκολ. Στο 68ο λεπτό, ο Ζωγράφος απέκρουσε πέναλτι των φιλοξενούμενων. Μετά ανέλαβε δράση ο Αλεξίου. Στο 70ο και στο 72ο λεπτό, μετά από αντίστοιχες ασίστ του Γκίκα και του Μυρτολάρι, πέτυχε το τελικό 6-0 για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροϊρη, Κυρτέγο, Ηλιόπουλο, Γκίκα, Παπαϊωάννου και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Λαμπίρης, Παλαιοπάνος, Αλεξίου, Μυρτολάρι και Δημητρουλόπουλος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Ερμή Αμυνταίου καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.