Τζούλια Αλεξανδράτου για Φουρθιώτη: Τον κατηγορεί ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ

447

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να απέχει από τα τηλεοπτικά και να έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο για πρώτη φορά μίλησε για τον πρώην στενό συνεργάτη της και μάνατζερ, Μένιο Φουρθιώτη, μετά τη σύλληψή του.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα “On Time” η Τζούλια Αλεξανδράτου, φάνηκε να περίμενε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, ξεκαθαρίζοντας πως εδώ και χρόνια δεν συνδέεται σε κανένα επίπεδο μαζί του.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο»

Ο Φουρθιώτης κατηγορείται για την αρπαγή, τον Σεπτέμβριο του 2010, 200.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η υπόθεση αυτή έχει αναβληθεί περίπου 10 φορές και η τελευταία δικάσιμος, η οποία είχε οριστεί ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όπου ζητήθηκε αναβολή από πλευράς της Τζούλιας γιατί είχε κάνει ένα τεστ covid και ανέμενε το αποτέλεσμα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστηρίζει ότι ήταν ο μόνος εκτός από αυτήν που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου κι είχε πρόσβαση σε αυτό. Ο Φουρθιώτης αρνείται την κατηγορία και μιλά για εκδικητική ενέργεια από την Αλεξανδράτου.