Τζώρτζογλου – Αποχώρηση: «Φεύγω, είμαι πλέον ένας νέος Στράτος»(video)

232

Η ψυχή στη Φάρμα, ο παίκτης που λάτρευε το τηλεοπτικό κοινό, ο δεύτερος Ιντιάνα Τζόουνς, όπως τον αποκάλεσε ο Τανιμανίδης, αποτελεί παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης, μετά από επική αποχώρηση. Μετά από μια σκληρή μονομαχία πέντε γύρων ο αγρότης που απολάμβανε κάθε στιγμή μέσα στη Φάρμα, ο νικητής της καρδιάς μας κατά τον κολλητό του, Μιχάλη Ιατρόπουλο, έφυγε σε μια δύσκολη τηλεοπτικά αποχώρηση, αφήνοντας παρακαταθήκη αγάπη και μόνο αγάπη.

Μετά από δύο μήνες αγροτικής ζωής ένας από τους πρωταγωνιστές της Φάρμας, που όλοι θα θυμούνται για τις εκρήξεις του, το πάθος του για επιβίωση και την αγάπη του για τα ζώα, το Στρατούλη και την Ευτυχία όπως αποκαλούσε τα κατσικάκια του αποχαιρέτησε με το χαμόγελο τους συμπαίκτες του.

Για το Στράτο Τζώρτζογλου το ταξίδι του στη Φάρμα του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, κατάφερε να φέρει στα όριά του τον πολύ δυνατό Ντούπη, γνωρίζοντας την ήττα όμως με σκορ 11-4. Σημειωτέον στους πρώτους τρεις αγώνες ο Τζώρτζογλου προηγούνταν με 4-2, ωστόσο η νίκη στους επόμενους δύο ήταν καθοριστική για το Ντούπη, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που συνεχίζει το ταξίδι του στη Φάρμα.

Από την πλευρά του ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε: «Είμαι πλέον τελείως διαφορετικός. Είμαι ένας νέος Στράτος. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να μπουν στη Φάρμα και να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο. Ξεπέρασα τις παλιές μου συνήθειες. Σίγουρα θα μου λείψουν η Ευτυχία, ο Στρατούλης, τα γλέντια, τα τραγούδια, τα παιδιά, η Φάρμα», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός. Αποχαιρετώντας μάλιστα τους συμπαίκτες του έκανε το εξής τελευταίο σχόλιο: «Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη που θα μπορούσε να υπάρξει».

Στο πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου βρέθηκε ο αγαπημένος του φίλος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας αποκάλυψε ένα άλλο πρόσωπο του κολλητού του εδώ και αρκετές δεκαετίες:  «Ο Στράτος έχει λόγο και τον κρατάει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει φιλότιμο, καλές και κακές στιγμές όπως όλοι μας, αλλά νομίζω πως η απόφαση να παλέψει με τον Ντούπη ήταν η καλύτερη στιγμή στη Φάρμα. Αυτή την απόφαση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος για να την πάρεις. Υποκλίνομαι στη γενναιότητα και τη γενναιοδωρία του και στον εαυτό του και στο τηλεοπτικό κοινό και στην οικογένεια του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Επ’ αυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση του. «Γαμώτο, με πιάνουν οι βλακείες τώρα! Άι στο καλό! Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες, λέει και αυτός τώρα τις χαζομάρες» ομολόγησε ο ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Με πληροφορίες από youfly.com