Η ΑΕ Καρίτσας θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Αμυνταίου αύριο Κυριακή 9 Μαίιου

209

Την Κυριακή 9 Μαίου, στις 17.00μ.μ., στο Δημοτικό γήπεδο του Λιτοχώρου, η A.E. Καρίτσας θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, τον Ερμή Αμυνταίου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά τις 2 νίκες με την Κοζάνη και τα Μετέωρα, θα παραταχθεί με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να συνεχίσει να διεκδικεί το στόχο της ανόδου.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν στα προβλεπόμενα, από το υγειονομικό πρωτόκολλο, rapid tests, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση το Σάββατο. Μοναδικοί απόντες από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι ο Δημητρίου και ο Τόλιος. Οι ποδοσφαιριστες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Γαλάνης, Ζωγράφος, Πατρής, Κωτσιόπουλος, Δεληγιάννης, Τροίρης, Καραγκούνης, Παπαγεωργίου, Λαγδάρης, Παλαιοπάνος, Δημητρουλόπουλος, Μυρτολλάρι, Ηλιόπουλος, Ζαφειρίδης, Καλαιτζής, Λαμπίρης, Κυρτέγος, Γκίκα, Παπαϊωάννου, Κυπαρίσσης, Αλεξίου και Χασιώτης