Η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε της Μετέωρα Α.Σ. στο εκτός έδρα παιχνίδι της

206

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, τα Μετέωρα Α.Σ., για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και πέτυχε μια σημαντική νίκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, επικρατώντας με 0-3 επί του αξιόμαχου συνόλου των γηπεδούχων.

Στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπορέσει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Στη σημαντικότερη εξ αυτών, στο 43ο λεπτό, ο Γκίκα έπιασε κοντινό πλασέ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Μετεώρων απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε ακόμη πιο δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στο 50ο λεπτό. Ο Γκίκα με εξαιρετική ατομική προσπάθεια τροφοδότησε τον Κυπαρίσση, ο οποίος με υπέροχο πλασέ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0-1.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει για να πετύχει ακόμη ένα γκολ και να σφραγίσει τη νίκη. Στο 65ο λεπτό, η Α.Ε. Καρίτσας κέρδισε πέναλτι, όταν ο Παπαιωάννου έκανε σέντρα και η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυπαρίσσης πετυχαίνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια, η ομάδα μας διαχειρίστηκε το παιχνίδι ενώ το τελικό 0-3 πέτυχε ο Αλεξίου στο 92ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία του Λαμπίρη με τον Τόλιο, αυτός τροφοδότησε τον Αλεξίου, ο οποίος με υπέροχο πλασέ πέτυχε το τελικό 0-3.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Παπαγεωργίου, Ζαφειρίδη, Τροϊρη, Ηλιόπουλο, Γκίκα, Παπαϊωάννου και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Παλαιοπάνος, Τόλιος, Λαμπίρης, Αλεξίου και Δημητρουλόπουλος.

Η Διοίκηση της ΑΕ Καρίτσας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους διαιτητές τη ς αναμέτρησης για την αψεγάδιαστη διεύθυνση του αγώνα. Επίσης, συγχαίρουμε θερμά τον υπεύθυνο ΚΕΔ της ΕΠΟ, κ. Δημήτρη Καλύβα, ο οποίος είναι αρμόδιος για τους ορισμούς των διαιτητών της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, για την παρουσία του στο σημερινό παιχνίδι.

Τέλος, η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση των Μετεώρων για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε και τους εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.