Η ΑΕ Καρίτσας επικράτησε με 2-0 της Κοζάνης Φ.Σ.

211

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, την Κοζάνη Φ.Σ., για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0, επί του αξιόμαχου συνόλου των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και σέντρα του Γκίκα, ο Κυπαρίσσης με όμορφη προβολή πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 24ο λεπτό, παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας σε πανομοιότυπη φάση, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Κοζάνης.

Στη μοναδική αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων, που ξεκίνησε από οφθαλμοφανές φάουλ πάνω στον Γκίκα που δε σφυρίχθηκε, ο Δημητρίου απέκρουσε πάνω στη γραμμή, πλασέ του Μαυροματίδη. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να ελέγχει το παιχνίδι και στο 65ο λεπτό, ο Γκίκα μετά από ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Καραγκούνη, ανατράπηκε εντός περιοχής και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το 2-0.

Από το σημείο αυτό και μετά, η ομάδα μας διαχειρίστηκε το παιχνίδι, ενόψει και της συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ζωγράφο, Καραγκούνη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Λαγδάρη, Ζαφειρίδη, Τροίρη, Κυρτέγο, Μυρτολλάρι, Γκίκα και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Καλαιτζής, Αλεξίου, Παλαιοπάνος, Ηλιόπουλος και Δημητρουλόπουλος.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές επεφύλαξαν μία ευχάριστη έκπληξη στον ιατρό της ομάδας, κ. Κουτρούπα Κωνσταντίνο, με αφορμή τα χθεσινά γενέθλιά του, στον οποίο αφιέρωσαν και τη σημερινή νίκη. Ο κ. Κουτρούπας τους ευχαρίστησε θερμά για αυτή την κίνηση και τους εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στο τέλος της φετινής χρονιάς η ομάδα μας θα είναι πρωταθλήτρια του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και θα πετύχει την άνοδο στην επόμενη Κατηγορία.