Το Αμερικανικό Πεντάγωνο χαρακτήρισε αυθεντικά τα videos που μάλλον δείχνουν UFO

207

Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του 2019 που τραβήχτηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό  των ΗΠΑ και πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν UFO, επιβεβαίωσε το Πεντάγωνο ότι είναι αυθεντικά.

Το CNN ανέφερε οι εικόνες αυτές περιλαμβάνουν πλάνα ενός μυστηριώδους αεροσκάφους, τριγωνικού σχήματος, που αναβοσβήνει και πετάει στον ουρανό, μαζί με άλλα περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα.

Έστω και αν κανείς δεν μπορεί να εκφράσει με απόλυτη βεβαιότητα τι ακριβώς ήταν αυτά, το Πεντάγωνο έχει επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες ότι κι αν δείχνουν, είναι γνήσιες.

Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σούζαν Γκοθ είπε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες και το βίντεο τραβήχτηκαν από το προσωπικό του Ναυτικού. Η ομάδα UAPTF [Unidentified Aerial Phenomena Task Force] εξετάζει αυτές τις παρατηρήσεις».

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε τον περασμένο Αύγουστο για να ερευνά αποκλειστικά τέτοια φαινόμενα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Για να διατηρήσουμε την ασφάλεια και για να αποφύγουμε την αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες σε πιθανούς αντιπάλους, το Υπουργείο Άμυνας δεν συζητά δημοσίως τις λεπτομέρειες για τις παρατηρήσεις και τις έρευνες σχετικά με αυτές τις εισβολές στον εναέριο χώρο μας».