Επίσκεψη μαθητών του  Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

204

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησαν μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  Κατερίνης συνοδευόμενοι από  τον Διευθυντή τους  κ. Αντωνίου Χρήστο, το πρωί της Δευτέρας 12 Απριλίου στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Κατά τη συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα η  Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου συνεχάρη τον Διευθυντή και όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την αφοσίωση τους στις ανάγκες των παιδιών και των κηδεμόνων τους και τη φροντίδα και την αγάπη με τα οποία τα περιβάλλουν. Ταυτόχρονα εξήρε τη χρησιμότητα του θεσμού του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους, που με το έργο τους συμβάλλουν στην άρση του κοινωνικού και εκπαιδευτικού αποκλεισμού των παιδιών.

Παράλληλα η κα Μαυρίδου ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. για την αγαστή συνεργασία και τόνισε την αμέριστη και έμπρακτη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής στο έργο τους.

Τέλος, όλοι μαζί αντάλλαξαν ευχές για το φετινό Πάσχα, ενώ τα παιδιά προσέφεραν στην κα Μαυρίδου μια ξεχωριστή χειροποίητη λαμπάδα που φιλοτέχνησαν.