Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ

553

Νεκρός από πυρά έπεσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ δέχθηκε τουλάχιστον έξι σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης στον Real Fm, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας, τον γνωστό δημοσιογράφο πλησίασε μία μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες και ο ένας εκ των δύο άνοιξε πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών σπεύδει στο σημείο σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα στοιχεία που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στα ίχνη των δολοφόνων.

Οι δράστες έστησαν την δολοφονική ενέδρα, τη στιγμή που ο Γιώργος Καραϊβάζ κατέβαινε από το αυτοκίνητό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, όπου εργαζόταν ο δημοσιογράφος, στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Ο ένας εκ των δραστών φέρεται να φορούσε στρατιωτικά ρούχα.

enikos.gr