Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει: “Δεν με κουράζει που όλες θέλουν τον Σάκη, το χαίρομαι”

317

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Κάτια Ζυγούλη.

Το μοντέλο μίλησε για την οικογένεια της, την καθημερινότητα της με 4 παιδιά, αλλά και για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

«Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο. Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα», δήλωσε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

Ενώ για την διάρκεια της καραντίνας και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών της, η ίδια ανέφερε:

«Η τηλεκπαίδευση στη  μεγάλη μου κόρη λειτούργησε θετικά, αποφάσισε να διαβάσει για να βελτιώσει τους βαθμούς της. Πριν την κυνηγούσα. Για τα μεσαία διχάζομαι πιο πολύ. Κάποια στιγμή τα βλέπω ότι ξεφεύγουν και αρχίζουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι και πρέπει να τα μαζέψω. Δεν θέλω να τα πιέζω. Δεν είμαι ακουστικός άνθρωπος, πρέπει να τα κάνω εικόνα, συναίσθημα. Ένα από τα παιδιά μου είναι έτσι και αν η δασκάλα είναι ομιλητική χάνεται. Δεν κάθομαι από πάνω τους, κάνω άλλα πράγματα, κυνηγάω τον μικρό. Τα καλά που μου έχει δώσει η καραντίνα είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπο να είμαστε όλοι μαζί δημιουργικοί. Ο Σάκης έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ, έχει βάλει μουσικά όργανα»

Στη συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη δεν δίστασε να αποκαλύψει πως χαίρεται όταν βλέπει γυναίκες να θαυμάζουν, τον Σάκη Ρουβά.

«Αν με κουράζει που τον θέλουν όλες; Το χαίρομαι!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη