Δήμος Πύδνας Κολινδρού : Δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα, του δημοτικού κολυμβητηρίου με τα κείμενα σε αυτό κτίρια

276

Το Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού, ένα στολίδι όχι μόνον για τον Κολινδρό και το δήμο Πύδνας-Κολινδρού αλλά και για ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια παρέμενε ανεκμετάλλευτο.

Βρίσκεται σε μία πευκόφυτη περιοχή με εξαιρετική θέα. Έχει γήπεδα ποδοσφαίρου, basket, tennis κλπ καθώς και ξενώνα 16 δωματίων, κολυμβητήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κλπ. Στους χώρους του έχουν φιλοξενηθεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα εθνικού αλλά και διεθνούς επιπέδου, που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Από τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου μας πέρασαν πολύ σημαντικά ονόματα της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης, όπως οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Κώστας Πολίτης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης κ.ά.

Με σκοπό ένα νέο ξεκίνημα, ο δήμος μας πραγματοποίησε πρόσφατα ανακαίνιση του ξενώνα, του κολυμβητηρίου κλπ. Επιθυμία μας είναι να μισθωθούν οι χώρου αυτοί, με πρόθεση την καλύτερη αξιοποίηση ολοκλήρου του Αθλητικού Κέντρου.

Ήδη έχει προκηρυχθεί πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ξενώνα, του κολυμβητήριου και των παρακειμένων κτηρίων (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο κλπ). Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13-4-2021 και ώρα 10.00 στο Δημαρχείο Αιγινίου.

Πληροφορίες εδώ