«Tελειώνεις και συ και οι ακρίδες που έφερες» διαμηνύει ο Πολάκης στον Πρωθυπουργό

273
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, παρευρίσκεται στην Εδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής στην προς διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Αθήνα 20 Μαΐου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης δεν συμπεριφέρεται πλέον απλώς ως τομεάρχης υγείας του κόμματός του χωρίς να είναι, συμπεριφέρεται σαν πολιτικός αρχηγός. Και απευθύνεται στον πρωθυπουργό επειδή αναφέρθηκε στο πολιτικό του παράδειγμα από το βήμα της Βουλής.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Π. ΠΟΛΑΚΗ

Κυριακο Μητσοτακη!!
Δεν με είδες στη Βουλή και ανησυχησες;;;
Λοιπόν να σε πληροφορήσω:
Κατέβηκα χθες Χανια, ειδα δυο ασθενείς, έκανα ένα χειρουργειο (γιατί εγώ έχω δουλειά δεν είμαι κυριως βουλευτης και πολιτικος) συναντήθηκα με το Δικηγορικό Συλλογο Χανιων, πήγα στα Σφακια, έκανα συναντησεις εδώ και έλεγξα την πορεία κάποιων έργων που έχει χρηματοδοτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ,(Φρούριο Φραγκοκαστελλου),μουκανε το τραπέζι ο συντεκνος μου ο Βρανας και έρχομαι το απόγευμα Αθηνα !(άλλωστε όπως σουπε κι ο Αλέξης δεν μπορούσαμε ναμαστε όλοι στη Βουλή)

Γι αυτό σου λέω μην ανησυχείς για μενα .Να ανησυχείς που όπου ναναι ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ!!