Χαμός στον αέρα του Mega με Γιαννούλη και Λοβέρδο: «Είστε υστερικός και ψεύτης» (video)

436

Ένταση στο Mega το πρωί του Σαββάτου μεταξύ του Γιάννη Λοβέρδου και του Χρήστου Γιαννούλη.

Αυτή ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν πήρε το λόγο μίλησε για τις προτάσεις που έχει καταθέσει το κόμμα του, λέγοντας: «Τι θα είχε συμβεί αν είχαν εισακουστεί οι προτάσεις της αντιπολίτευσης, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ. Με τα μοριακά test και όχι με τα τεστ Χριστοφοράκου θα μπορούσαμε να ιχνηλατίσουμε πολύ περισσότερα κρούσματατα».

Όταν η παρουσιάστρια, Στέλλα Γκαντώνα, του υπενθύμισε ότι στη χθεσινή ενημέρωση για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήρισε ανοησίες τα περί Siemens, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε: «Θα περίμενα ο κ. Χαρδαλιάς να σχολιάσει αυτά που είπε η κ. Παπαευαγγέλου και μετά να σπεύσει να υπερασπιστεί τη Siemens και τον Χριστοφοράκο που απολαμβάνει με τα κλεψιμαίικα τη ζωή του στην Γερμανία, χωρίς να λογοδοτήσει στην ελληνική κοινωνία».

Η εν λόγω αποστροφή του Χρήστου Γιαννούλη έκανε έξαλλο τον Γιάννη Λοβέρδο, ο οποίος πήρε τον λόγο, κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί δεν φέρατε πίσω τον Χριστοφοράκο; Φθηνή προπαγάνδα αυτό που κάνετε. Πέφτετε χαμηλότερα από ότι βρίσκεστε. Είστε υστερικός και ψεύτης» είπε αρχικά ο κ. Λοβέρδος.

Λίγο αργότερα, όταν ξαναπήρε τον λόγο είπε: «Είμαι θλιμμένος και εξοργισμένος με τον τρόπο που ο κ. Γιαννούλης συμπεριφέρθηκε σήμερα. Ανέφερε το όνομα του κ. Χριστοφοράκου προσπαθώντας με νοοτροπία με κίτρινη νοοτροπία να παραπέμψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Μαρέβα, για να θυμηθούμε δήθεν παλιές κατηγορίες που έχουν καταπέσει, για σχέσεις τους με τον Χριστοφοράκο και της Siemens. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή».

«Έχετε τη μύγα, έχετε τη μύγα;» αντέτεινε ο Χρήστος Γιαννούλης, σημειώνοντας ότι «φθηνό είναι να αφήνεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και να κάποιοι να κάνουν μόνο δουλίτσες».