Μεταφορά ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης

124
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στηρίζοντας την προσπάθεια για εμβολιασμό όλων των συμπολιτών μας, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ηλικιωμένα άτομα, άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και συμπολίτες μας χωρίς οικογενειακό ή υποστηρικτικό περιβάλλον, με τη μεταφορά τους προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Πιερίας.
Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές Μαρτίου, εξυπηρετήθηκαν αιτήματα συμπολιτών μας για τη μετακίνησή τους σε διάφορα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Πιερίας και αφορούσαν περιπτώσεις ατόμων με κινητικά προβλήματα και χωρίς οικογενειακό υποστηρικτικό περιβάλλον. Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με όχημα του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας από τον COVID-19.
Η δράση συνεχίζεται με στόχο την εξυπηρέτηση όσων περισσότερων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.
Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξυπηρετηθούν, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6977501708 και 6945233495, μόλις επιβεβαιώσουν το ραντεβού τους ή το αργότερο μία ημέρα πριν την ημερομηνία του ραντεβού τους, ώστε να προγραμματιστεί η μεταφορά τους στο εμβολιαστικό κέντρο εγκαίρως, με τη συνοδεία εθελοντών του Τμήματός μας.