Η δήλωση του προέδρου της Τ. Κ. Δίου Λευτέρη Τσαρέλα για την εμπλοκή του όνοματος του για την υπόθεση των διπλωμάτων οδήγησης

578

O πρόεδρος της Τ.Κ. Δίου κ. Ελευθέριος Τσαρέλας, δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση με μια ευχαριστήρια επιστολή για την ηθική συμπαράσταση στις δύσκολες αυτές ημέρες.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Ευχαριστήρια Δήλωση

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την ηθική συμπαράσταση που μου δείξατε αυτές τις 4 τελευταίες δυσκολες μέρες σχετικά με την περιπέτεια την οποία υπέστη χωρίς να έχω επί της ουσίας καμία απολύτως ανάμιξη. Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,τους φίλους μου και κάθε άλλο ο οποίος ενδιαφέρθηκε για εμένα μη πιστεύοντας την οποία εμπλοκή μου σε όσα ακούστηκαν.Τον δικηγόρο μου Μυλωνερο Δημήτριο ο οποίος πίστεψε στην αθωότητα μου και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια στο να αναδείξει την πάσα αλήθεια. Τέλος θα ήθελα να δηλώσω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας, όπως εξάλλου έκανα από την ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου».
Με εκτίμηση
Ελευθέριος Τσαρελας
Πρόεδρος ΤΚ Δίου