Διαζύγιο Brangelina: Η Τζολί θα παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Μπραντ Πιτ

196

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η δίκη για το πολύκροτο διαζύγιο των Brad Pitt και  Angelina Jolie και η κάθε πλευρά έχει προετοιμαστεί με τα κατάλληλα «όπλα».

Πρόκειται για ένα διαζύγιο που έχει μονοπωλήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια αφού το ζευγάρι δεν διατηρεί καλές σχέσεις κι η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη αφού αυτή τη φορά θα «παλέψουν» και για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο Pitt ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και συνεπώς να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο η Jolie όχι μόνο δεν είναι σύμφωνη αλλά επιθυμεί να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Brangelina

Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Pitt έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η Jillian Armenante, ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Jolie στην ταινία Girl, Interrupted το 1999.

O Pitt έχει καλέσει επίσης στην υπεράσπισή του αρκετούς ψυχολόγους αλλά και σωματοφύλακες, ενώ η Jolie μέχρι πρότινος κρατούσε τα χαρτιά της κλειστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως που δημοσιεύτηκαν στο The Blast, η Angelina Jolie έχει καταθέσει ήδη αρκετά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Pitt υπήρχε ενδοοικογενειακή βία.

Διαζύγιο Brangelina

Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να καταθέσουν και τα ανήλικα παιδιά του πρώην ζευγαριού, Shiloh, Knox, και Vivienne, εφόσον βέβαια οι γονείς τους συμφωνήσουν. Οι Maddox, Zahara και Pax, θα μπορούσαν επίσης να καταθέσουν στη δίκη αν το επιθυμούν αφού πλέον είναι ενήλικες και δεν χρειάζονται τη γονική συγκατάθεση.

H Jolie, εκτός από τις αποδείξεις που θα παρουσιάσει, θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις που είχε με άλλες γυναίκες.

Ο Pitt έχει παραδεχτεί ήδη δημόσια ότι μετά τον χωρισμό με τη Jolie παρακολούθησε συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο. Στη συνέντευξη του στους New York Times, ο Pitt είχε μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής του και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει. «Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είχε εξομολογηθεί.