Συζήτηση του Συνδικάτου “Η Πρωτοπορία” με θέμα : Διαρκής αγώνας για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

71

Με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», πραγματοποιήθηκε χτες (Παρασκευή) σύσκεψη σωματείων και επιτροπών αγώνα προκειμένου να συντονίσουμε τα αγωνιστικά μας βήματα ενάντια στις πολιτικές που με πρόσχημα την πανδημία ένα χρόνο τώρα επιδιώκουν να βάλουν σε καραντίνα τα δικαιώματά μας σε υγεία, δουλειά, μόρφωση.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι: της Επιτροπής Φοιτητών Πιερίας, της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Κατερίνης, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Ε Δήμου Κατερίνης, του Σωματείου Συνταξιούχων Λιτοχώρου, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, της Επιτροπής Αγώνα Επισιτισμού-Τουρισμού.

Κοινός ήταν ο προβληματισμός που εκφράστηκε σχετικά με τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίζεται την πανδημία κρατώντας κλειστά σχολεία και σχολές, αφήνοντας τους εργασιακούς χώρους στο έλεος των ξεχαρβαλωμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων ενώ από την άλλη εντείνει την καταστολή και την τρομοκρατία προσπαθώντας να σπείρει τον τρόμο και την υποταγή.

Συμφωνήσαμε οτι η τρομοκρατία δε θα περάσει και οτι η μόνη ελπίδα για το λαό είναι ο οργανωμένος αγώνας ενάντια στην ολόπλευρη επίθεση που δεχόμαστε.

Για το λόγο αυτό προχωράμε άυριο Κυριακή 14 Μάρτη στις 11πμ στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής σε μαζική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Διαρκής αγώνας για μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

Για την προστασία της υγείας, την επιβίωση

Απαντάμε δυναμικά, αγωνιστικά στο κλίμα αστυνομοκρατίας, στην κρατική βία και καταστολή!

 

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

Επιτροπή Φοιτητών Πιερίας

Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Κατερίνης

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας

Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου

Επιτροπή Αγώνα Επισιτισμού-Τουρισμού Πιερίας

Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου (μέλος ΟΓΕ)